Chatney: Het is nooit goed!

NED 2:

Beperking van je vrijheid, liefde en aandacht tekort, taboes die nog niet doorbroken zijn thuis. Je hebt het gevoel dat je geen kant op kan, want wat je ook zegt, denkt of doet, het is nooit helemaal goed.

Herhaling: Ned 2, 26 februari 2012, 15.00-15.30 uur

AlyshaVoor de meesten blijft het bij een incident waar je hoogstens een paar dagen flink boos om bent, maar daarna weer langzaam wegebt uit je gedachten. Maar voor sommigen is het dagelijkse kost. Sterker nog, er lijkt wel sprake te zijn van een constante conflictsituatie met de ouders, die op een gegeven moment zelfs zo hoog kan oplopen dat in deze situatie blijven simpelweg geen optie is. Het lijkt wel alsof je niets goed kan doen in de ogen van je ouders. Weglopen van huis lijkt dan de enige uitweg te zijn.

anoniem.jpgEn dan sta je op straat. Helemaal alleen. Waar ga je naartoe? Op wie kan je terugvallen? Hoe overleef je?

Volg het verhaal van een tweetal dappere meiden die hun persoonlijke verhaal delen in deze uitzending van Chatney. Waarom leek weglopen van huis voor hen de enige uitweg te zijn? Hoe hebben zij het ervaren?

Heb je behoefte aan hulp of gewoon een luisterend oor? Bekijk dan de websites www.stichtinghindustani.nl en www.debascule.nl voor meer informatie.

Delen via:
Bekijk of luister het fragment
comments powered by Disqus