Fasten your seatbelts…

De laatste week is ingegaan. We’re ready for take off! Chatney.nl Hindoejongerendag here we come! Oké, oké, het klinkt wat bombastisch. Maar ik kijk er écht heel erg naar uit. Afgelopen zondag hadden we een generale repetitie en die ging heel lekker. Wat mij erg blij maakte was het podium. We zagen hoe dat eruit komt te zien. Ik mag natuurlijk nog niet alles verklappen. Wat ik je wel kan beloven is dat we aanstaande zondag – dankzij het podium – héél dicht bij jullie komen!

Bij een mooi optreden hoort vanzelfsprekend ook een gave outfit. En ik moet bekennen, daar heb ik nog een ‘stresspuntje’. Ik heb een rode of gouden hoed nodig. De juiste heb ik nog niet gevonden. Heb jij een tip voor me? Twitter me @tidosmar.

Ik merk trouwens dat overal om me heen de Divali-sfeer begonnen is. Ook bij mij hier in Enschede viert de Hindoe-gemeenschap Divali. Zaterdagavond is er de fakkeloptocht en daarna is er een programma met onder andere dans. Normaal gesproken ben ik dan ook van de partij. Behalve dit jaar. Zondagochtend beginnen wij in Utrecht namelijk al met de voorbereidingen voor de Hindoejongerendag.

Jammer dat ik Enschede dit keer oversla. Daartegenover staat dat ik samen met de andere artiesten én de hele Chatney.nl-crew een spetterende show voor jullie mag neerzetten! De aanmeldingen gaan goed hoorde ik. Den Haag, Utrecht, Groningen, Rotterdam, Enschede, Amsterdam… jongeren uit heel Nederland komen zondag naar het Mediaplaza. Hopelijk heb jij je ook al aangemeld. Samen maken we er een mooie dag van!

Brahma, 27 oktober 2010

Delen via: