Oproep Chatney: ‘Je bent jong en je wilt wat!’

Oproep Chatney: ‘Je bent jong en je wilt wat!’

Als bovenstaande van toepassing is op jou, zou je toch echt even stil moeten staan bij het volgende. OHM biedt jou de kans om deel te nemen aan een spirituele cursus in Noord-Frankrijk die helemaal in het teken staat van het ontdekken van jouw eigen, unieke talent!

Misschien heb je jezelf wel eens afgevraagd of je de juiste studie- of carrièrekeuze hebt gemaakt of worstel je momenteel met het idee om een switch te maken. Met alle afleidingen in het dagelijkse leven heb je nauwelijks tijd om stil te staan bij de vraag waar je nou echt goed in bent of waar je grootste krachten zitten.

Dit is voor jou de uitgelezen kans om het te gaan ontdekken! Een week lang zit je in een inspirerende omgeving waar je door middel van een speciaal programma onder leiding van Bhagvad Gita specialist Medi Jiwah, erachter kan komen wat jouw bijzondere talenten zijn en hoe je jezelf beter kan ontwikkelen.

Klik hier voor meer informatie.

Is dit echt iets voor jou? Aarzel dan geen moment en geef je zo snel mogelijk op door je motivatie te mailen naar redactie@ohmnet.nl voor een intake gesprek.

Let op: * Opgeven kan tot dinsdag 31 juli 2012 * De opnames zullen eind augustus 2012 plaatsvinden

Delen via:
comments powered by Disqus