Chatney: Op zoek naar jezelf (1)

NED 2:

In deze uitzending van Chatney trekt Monique zich met een groepje jongeren terug in Frankrijk. Het doel van de reis is om erachter te komen of je in het leven wel op de juiste weg zit. Het is heel makkelijk om belangrijke beslissingen in je leven te maken op basis van wat je omgeving doet of verwacht van jou. Maar ken je jezelf ook goed genoeg om te weten of bijvoorbeeld jouw studiekeuze ook echt datgene is wat bij jou past? Of dat je nu die baan hebt waar jij je ook daadwerkelijk het beste kan ontplooien?

                                                                    herhaling zondag 30 september 2012 15.00-15.30 Ned 2

De groep heeft elkaar nog nooit eerder ontmoet en iedereen ervaart zo zijn of haar eigen strubbelingen in het leven. Nu is het moment aangebroken dat de groep door middel van deze spirituele retraite zichzelf eens kritisch onder de loep neemt. Waar sta je in het leven? Ben je tevreden? Wat zijn je grootste angsten en waar komen die vandaan?

Dit is slechts een greep uit het grote aantal onderwerpen dat aan bod komt in deze intensieve week, waarin een ieder uit de groep steeds meer van zichzelf zal moeten vergen, om de waarheid onder ogen te komen en die te kunnen verdragen.

Mis het niet en laat je inspireren door het eerste deel van deze diepzinnige en spirituele reis!

Lees hier de blog van Monique Badloe

Delen via:
comments powered by Disqus